Сторінки

середа, 23 квітня 2014 р.

Казка про материк Неорганічних сполук



На материку знаходяться чотири країни та 500 тис. жителів. Кожна країна ділиться на штати. Материк зі сходу омивається океаном Н2О, а західне узбережжя омивається морем Лакмусу і морем Перетворень.
    Країна Оксидів поділяється на три штати: Основні оксиди, Кислотні оксиди та Амфотерні оксиди. В країні править король Оксиген. Усі мешканці країни є складними речовинами, що містять два елементи, одним з яких є Оксиген.
     У країні Кислот править король Гідроген. Країна поділяється на два штати: Оксигеновмісні та Безоксигеновмісні кислоти. На території Безоксигеновмісних  кислот знаходиться каньйон 22 неметалів, у якому живуть прості речовини (на решті території – складні). Речовини, що складаються з двох елементів мешкають у штаті Безоксигенові, а ті, що складаються з трьох – у штаті Оксигеновмісні. Усі мешканці люблять свого короля і ставлять його на перше місце, а на друге – кислотний залишок.
     Країна Основ ділиться на три штати: Луги, Нерозчинні основи і Амфотерні основи. На території країни є гори Металів та пустеля Осадів. Править країною королева Гідроксид. У горах живуть прості речовини, а на решті території – складні (з ІІІ елементів). У сполуках метал завжди стоїть на І місці, а потім 1 або кілька – ОН груп.

      У країні Солей правлять метали ряду Бекетова (гігантський масив) на чолі із Аурумом. Це найбільш населена  країна, що поділена на 6 штатів: Подвійні, Комплексні, Основні, Кислотні та Середні солі. У країні знаходиться озеро Гідролізу. Формули починаються із назв металів, а далі знаходиться кислотний залишок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар