Сторінки

четвер, 24 квітня 2014 р.

Солодка подорож у казковий світ!

Львівська кондитерська фабрика «Світоч» - одне з найстаріших підприємств в кондитерській галузі України, провідний вітчизняний виробник. Співробітники «Світоча» є носіями понадвікових традицій у виробництві шоколаду і шоколадних цукерок.
  У цеху з виготовлення цукерок та фасування їх у коробки люди працюють роками. Лінія 850 виготовляє 15 сортів цукерок, які люди вручну розфасовують по коробках.
Лінія з виготовлення вафлів. У цій частині цеху замішується тісто, потім формується у вафельний лист, після чого випікається. Далі із вафельних листів та начинки формується так звана книжка. 




Вафельні книжечки мають вистояти добу, перед тим як підуть на нарізку.


Працівниця цеху передає готові вафельні книжки на нарізку


Після нарізки вафлі сортуються по брикетиках, а потім по коробках.


Наступна лінія, куди запросили журналістів, був цех з виготовлення цукерок на вагу. Спершу цукеркам надають форму, а потім вони проходять через лінію охолодження.


Далі цукерки проходять глазурування карамеллю.


Наступним етапом є вимішування карамелізованих цукерок у пластівцях.


Далі цукерки йдуть на лінію сортування.




А вже у такому вигляді продукцію фабрики «Світоч» купують українці. 

Немає коментарів:

Дописати коментар